Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

První vážné střety lze čekat již za deset let. V Německu, Francii i jinde muslimské děti v prvních třídách převažují, ve velkých městech silně převažují. Za 10 let tedy budou mít mezi teeagery převahu. Tedy mezi bouřliváky. Co s tím budou dělat křesťanští a poskřesťanští důchodci? Kdy jim dojde, že je nebudou schopni zkrotit?

3 0
možnosti
Foto

J81o92s57e55f 80B53á83r15t59a

10. 11. 2023 10:50

Už Kadáfi říkal: Zvítězíme dělohami našich žen.

2 0
možnosti
JP

Ve vašem případě se jedná o vagínu.

1 2
možnosti
JZ

J27a35n 84Z58i75e23g36l97e52r

10. 11. 2023 10:31

K úspěšnému boji s s islámem je potřeba také jedna věc. Pochopit jej, znát korán, atd. Bez toho to nepůjde. Proti muslimům nemají šanci Ti, kteří o nich nic nevědí.

0 1
možnosti
JZ

J70a92n 44Z74i86e91g37l66e78r

10. 11. 2023 10:07

S nelegální islamistickou migraci je třeba rázně zatočit. O tom žádná. Já ovšem nevěřím upřímnost tohoto úsilí u těch, kteří ji slovně odsuzují, na druhé straně však kritizují Izrael, který proti muslimským fanatikům bojuje. A fandí zločineckému Rusku, které se evidentně stýká s teroristickým Hamásem. To je případ Zavadila, Nikla, Petříka a dalších.

2 0
možnosti
Foto

A našemu doposud bojovnému panu presidentovi věříte, když nedávno prohlásil...cituji...Může dojít v příštím roce k nějakým počátkům jednání, protože vývoj nenasvědčuje tomu, že by ukrajinská strana mohla získat vojenskou převahu. Čas teď hraje ve prospěch Ruska, které má silnější mobilizační základnu pro lidské zdroje.

5 0
možnosti
Foto

Nemecko to už zaznamenáva, polovica detí predškolského veku má migračné korene...

1 0
možnosti
JP

Jaromíre, tohle je opravdu depresivní doba a nic nenaznačuje, že dojde k nějakému zlepšení. Bude to přesně naopak. Mohl bych být rád, že vaše (dlouhodobé) prognózy byly naprosto správné a postavené na faktech a ne na blouznění o obohacení lékaři a inženýry a nadšené asimilaci. Nic takového se nestalo - a upřímně - nebylo třeba být zrovna Nostradamem. Jsem skeptický ohledně dalšího postupu EU, Německa a dalších západních zemí. Neudělají nic, opatření budou přinejlepším zase kosmetická, bezzubá, chtěl bych říct, že dokonce směšná, kdyby nešlo o tak vážnou věc. A to bude vše. Vše. A to nerad šířím pesimismus a beznaděj, obojí bytostně nemám rád. Ale jsem také pořád nohama na zemi a ve vzduchu se vznášejí už jen snílkové a blázni. Ale obloha je jich stále plná.

13 0
možnosti
Foto

Nechápu jak mohly pomazané hlavy nevidět tu dynamiku vývoje ještě k ní přispívat a kriminalizovat ty,kteří na to upozorňovali a navíc byli i korektní. V roce tuším 2016 po násilnostech v Kolíně nad Rýnem zvali do televize diskuzní hosty ale předem je upozorňovali že nesmí použít slovo emigrant jinak bude vysílání přerušeno..tak asi tak nějak.

9 0
možnosti
ZZ

Myslíte, že EU si dovolí nějakým způsobem postihnout ty, kteří se o tuto islamizaci zasloužili a stále ji podporují ?

Já o tom silně pochybuji.

Musím bohužel konstatovat, že tentokrát měli dezoláti i bývalý premiér Babiš, opět pravdu, když tvrdili, že nekontrolovaný volný příchod běženců je velkým bezpečnostním rizikem.

10 0
možnosti
Foto

Takhle to v politice nefunguje, protože se nejedné o trestní čin postižený zákonem, jediným trestem může být odstavení od koryta a nebo se jede dál.

6 0
možnosti
LU

Európa sa prispôsobí.

Naši predkovia boli nútení vzdať sa svojho spôsobu života, svojich tradícii, uctievania svojich bohov, oslavám sviatkov, veľmi krutými spôsobmi. Kresťanstvo, ktoré prišlo z východu sa v Európe udomácnilo a považuje sa za tradičné.

Ak to takto pôjde ďalej tak za pár desiatok rokov sa zmení pár zákonov, preambula ústavy a budeme tvrdiť, že Islam je naša tradícia.

Dnešné preambula ústavy SR:

My, národ slovenský,

pamätajúc na politické a kultúrne dedičstvo svojich predkov a na stáročné skúsenosti zo zápasov o národné bytie a vlastnú štátnosť,

v zmysle cyrilo-metodského duchovného dedičstva a historického odkazu Veľkej Moravy, ...

1 0
možnosti
PB

..... když voni to tak chcou a v Bruselu pro to učinili maximum!,- první pětiletku splnili a dokonce překročili o pěknejch pár %, nóóó, a v závěru druhý pětiletky mocně finišujou (včetně "veta"),- aby jako z teho obohacení taky něco měli ti divoši ze střední a východní Evropy,- ..... destrukce EUreichu v přímým přenosu

1 0
možnosti
PP

P63a49v23e10l 64P65o48n80e34c

9. 11. 2023 18:10

Území Mezopotámie bývalo kdysi kolébkou civilizace s křesťanským náboženstvím, kde konflikty s muslimy byly vzácnější, než pády ze žebříku. Nedávno tam (na území dnešního Iráku) proběhla občanská válka lidí s různým výkladem Koránu, přitom křesťané tam tvoří už jen 3% obyvatel.

4 0
možnosti
Foto

to je právě to, nedovedu si představit, že bychom u nás vedli válku o různém výkladu bible.

7 0
možnosti
  • Počet článků 551
  • Celková karma 38,55
  • Průměrná čtenost 3802x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik