Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Evropané si zvykli kecat a odvykli dělat. A teď jim hrozí, že je buď ovládnou Rusové, Číňané nebo muslimové. V prvním případě sice nadále nebudou muset dělat, ale budou muset být zticha. Když je ovládnou Číňané, tak také budou muset být zticha a k tomu zase začít makat. A pokud muslimové, tak budou muset mlčet, dělat jako šrouby a stejně jim to bude houby platné...

7 0
možnosti
JZ

Rusko na to vážně nemá, aby ovládlo Evropu.

2 1
možnosti
Foto

J14a11n 40Š92i69k

9. 11. 2023 17:15

Islám vyznává 1,6 mld. lidí. Ať je jejich náboženství jakékoliv, odmítám věřit tomu, že většina z 1,6 mld. je zlých a chtějí nás zakládat do země. Na druhou stranu si my Evropané za tuhle situaci můžeme sami. Jsme líní, přežraní, nechceme rodit děti, zlikvidovali jsme si armády, protože jsme uvéřili na světový mír, šetříme na policistech a divíme se, že ozbrojených složek máme tak málo, že neuhlídame hranice. Historický se jen náplní naše karma. Před staletími jsme kolonizovali a dobývali a teď budeme sami zkolonizováni a dobytí. Nebude nám nic odpušteno, jako jsme neodpouštěli my. Máme jen co jsme chtěli. Hezký den

4 8
možnosti
Foto

Nemyslím, že jsme to úplně chtěli, v živé paměti máme přece doby plné xenofobů, což prý je subjektivní pocit, ale řekl bych, že dnes už objektivní. Teď bych to vyhodnotil jako ty, kteří viděli dál než na špičku nosu. A řešit to budou stále Ti, co si vidí jen na špičku nosu.

14 0
možnosti
LH

Jaromíre, bohužel pro nás, napsal jsi to moc dobře. A pravda někdy bolí :-(

5 0
možnosti
Foto

Lenko jak píšeš...

1 0
možnosti
Foto

Perfektní článek, Jaromíre 👍

7 0
možnosti
Foto

dík, sem se urval taky k něčemu jinému než mávat furt foťákem

4 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že tento Váš článek se cenzorům líbit nebude, tak snad jen, aby Vás nepotkal na IDnes můj osud, nebo osud L. Větvičky a dalších, kteří neměli shodný názor se současnou vládní propagandou.

Ale, za mne karma

6 5
možnosti
Foto

Tak tohle mě nenapadlo. Dílem proto, že podobný článek "prošel" bez komentářů už v roce 2010, jen jsem ho aktualizoval, dílem proto, že popsaná historická událost se skutečně stala a dílem proto, že tímto se už nutně musí zabývat v bruselských kancelářích. Jinak by to už nebyla cenzura, ale pokrytectví.

17 0
možnosti
Foto

,,Netřeba nám terorizmu. Dobudeme svět dělohami našich žen!" To prohlásil svého času M. Kaddáfí

2 0
možnosti
Foto

Výstižné... bohužel

1 0
možnosti
Foto

Smutně pravdivé. Nabízí se možnost, že východní Evropa zůstane křesťanská. Jenže až v západní Evropě převládnou muslimové, půjde ekonomika prudce dolů, protože vzdělání a práce na svých schopnostech je pro ně hodně daleko za náboženstvím, které je velmi silně na prvním místě. Pak nastane to, že východní Evropa bude ekonomicky růst výrazně rychleji než západní a muslimská populace, která výkonnost západní ekonomiky zničí, se začne přesouvat do východní Evropy. Nakonec zůstane chudá Evropa, kde zmizí veškeré kritické myšlení, kreativita, cílevědomost a zbyde především náboženský fanatismus. Vždyť proč je spousta muslimských zemí (kde jsou výjimkou především země s nerostným bohatstvím) chudá? Prostě proto, že vzdělání je nedůležité a náboženství je na prvním místě.

5 0
možnosti
Foto

i když vůdci mají nastudováno, jen protě trošku jinak.

2 0
možnosti
JZ

Radikální islamisté jsou pro nás stejným nebezpečím jako putinovští rusáci. Obojí chtějí zničit naši civilizaci.

9 4
možnosti
JK

Vyhlídky to opravdu nejsou nejlepší. Na jedné straně islamisté, na druhé rusáci. Stejně si ale myslím, že nakonec Evropa obě tyto nebezpečí zvládne. Ale bude to jistě bolet.

5 0
možnosti
Foto

To by se musela překlopit porodnost.

4 0
možnosti
  • Počet článků 552
  • Celková karma 38,45
  • Průměrná čtenost 3795x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik