Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Milý pane, ne že bych nesouhlasil, právě naopak, ale nevím nevím, zda s takto jasně vyhraněným názorem své letošní postavení, na samotném vrcholu pyramidy, obhájíte...;-DR^

0 0
možnosti
Foto

obhájit je vždycky těžší než poprvé získat:-)

1 0
možnosti
Foto

Babišova vláda absolutně nereagovala v září a říinu před volbami přestože se vědělo, že epidemie se opět rozjíždí.

Po volbách pak na jakékoliv řízení státu v oblasti Covidu babišova vláda rezignovala. Nemáme dostatek testů pro školy, rozvážela je pozdě.

Absolutně rezignovala na vymáhání dodržování platné legislativy, nezajistila dostatečné kapacity PCR testování (výsledek za 2 dny s platností 3 dny od odběru je na nic), nezkrátili dostatečně dobu pro 3 dávku očkování....

Babišova vláda prostě reaguje pozdě, chaoticky a absolutně bez jakéhokoliv plánu, jen na základě momentálních nápadů.

Jeho činnost respektive nečinnost za poslední měsíc dávají velmi realný podklad pro to domnívat se, že chce zemi předat v co nejhorším stavu a by to pak mohl zneužívat v prezidentské kampani.

10 16
možnosti
RK

R80a49d48e51k 50K24o33h80u56t

20. 11. 2021 15:37

Proč již dávno nemlátíte na vrata ministerstva pěstičkami, že máte zázračné řešení, které všichni přijmou bez výhrad a svorně ruku v ruce s písní na rtech ten covid vyženou?

Ona i ta Dermo5 jen kecá jak oni vědí co vláda neví a nakonec z nich vyleze že budou dělat to samé co vláda, jen tak nějak demokraticky.

6 2
možnosti
MK

Pro mě je madam Pekarová zklamání. Nějak jsem myslel, že mladá generace pojede v konzervativních hodnotách.

Nicméně tato dáma plakala, že Piráti mají je čtyři křesla. Ups" PLáče nad tím, že komouši víc nezískali?"

Pláče nad tím, že kolouška Richterova nebyla zvolena v prvním kole. Ups" je snad totalita,že všichni musejí hlasovat pro jediného správného kandidáta?"

Možná by si tato dáma měla uvědomit, že většina lidí, kteří přišli k volbám nevolila ani koalice, ani Babiše a že Koalice získala nejméně hlasů v historii a to jen díky tomu, že poprvé v historii více než milion hlasů propadl

14 6
možnosti
MK

komouška Richterova. Obdivuje Alexandria Ocasio-Cortez

1 1
možnosti
JR

J93a59n 85R49á59ž

19. 11. 2021 19:12

Rozumným názorům se sluší dát karmu, tak jsem ji autorovi dal.

PS. Jestli to, že se zašila ve vedení Sněmovny, bylo následek sebekritické úvahy paní Pekarové-Adamové, že na funkci ministra práce a sociálních věcí nemá jak odborné, tak i osobnostní vlohy a proto ji nevzala, má mé sympatie.

PS. Ale jen v tomto případě , neb jinak díky svému urputnému zviditelňování se, není můj politický favorit.

10 3
možnosti
Foto

vidím to stejně...tak co s ní, dáme si do žvanírny, tam se uplatní

5 3
možnosti
JL

Jedno je jisté: Češi se budou zase bouřit. Budou dělat jako že šlapou, ale ...znáte to - Hitler.

3 0
možnosti
JS

Ta ženská naprosto jasně předvedla co je zač. Plná huba keců a když má něco ukázat /např Min práce a soc věcí , tak zaleze do parlamentu/ a drží tu svojí nevymáchanou papulu. Ano je to Markéta Polednová Brožová

14 2
možnosti
Foto

Jenže Pekarová - Adamová, má pravdu.

4 13
možnosti
JS

Vaše nenávist nemá konce?

7 1
možnosti
PK

Je to běh na delší trať a účinnost budoucích vládních opatření se nebude patrně příliš lišit od té stávající...už aby někdo začal vládnout..

1 0
možnosti
JR

J48a89n 32R15á64ž

19. 11. 2021 19:22

Fiala musí vědět, že se Zemanem nehne, jako s ním nehnul nikdo z přechozím předsedů vlád, kdy mu chtěli vnutiti někoho, na koho měl negativní názor. Takže jestli nechce zdržovat a začít reálně vládnout, což republika potřebuje víc, než nějaké poltické žabomyší války a právnické exhibice, vyhoví mu a navrhne někoho jiného. Jen tak Fiala ukáže, zda je státník, který ví, co je prvořadou povinností předsedy vlády vůči všem občanům.

2 1
možnosti
JK

Než tahle vláda nastoupí, tak se bude Zeman, co bez řečí jmenoval ministryní financí pologramotnou Schillerovou, škubat o nějakého náhodně vybraného ministra nové vlády, a pak už stejně bude na všechno pozdě, necovidové zdravotnické zákroky budou odloženy do nevidim a krematoria zase na hranici kapacity.

5 5
možnosti
ZZ

Nevíte o čem mluvíte.

Vždyť vy ani nevíte, jak snadno vás STAN oškubal.

Zaměřili jste se pouze na Babiše a Zemana a přitom vás oškubala vaše koalice. Covid dělá stejné problémy všem zemím v okolí - Slovensko, Polsko, Rakousko, Německo - a vy si stále naivně myslíte, že za to může Babiš - a ne vaše nezodpovědnost.

:-P

6 1
možnosti
JD

Nejdůležitější pro politiky bude nalézt viníka. Karma!R^

7 1
možnosti
DR

Ten je přece jasný a tj. zlý Babiš.

1 0
možnosti
  • Počet článků 551
  • Celková karma 38,60
  • Průměrná čtenost 3802x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik