Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, zákon akce a reakce je potvora. :-)R^

1 0
možnosti
JS

O Babišovi toho už bylo napsáno tolik, že nemá smysl se v tomto blogu - především fotografickém - k tomu vyjadřovat. Spíš bych chtěl panu Šíšovi doporučit, aby se držel "svého kopyta" a zbytečně se nepletl do komentování politických událostí. Ve svém příspěvku píše o "protibabišovství" a vypadá to, že tomu zakyslému, zapšklému a neobjektivnímu hnutí aktivně podkuřuje. Takže, pane Šíšo, jak jsem napsal výše, cestujte dál po naší zemi a foťte a foťte. To děláte opravdu dobře.

0 0
možnosti
Foto

Jé to je smršť názorů! :-)R^ Přiznávám, že od jisté doby nemusím koblihy. Alespoň ne názorově. 

0 0
možnosti
ZB

Opět další hloupý článek ve stylu "kdo si nekopne do Babiše ten není IN". Jak přišel pisatel článku na to,že voliči nemají internet? Proč je uráží?

0 0
možnosti
Foto

když si něco přečtu, snažím se to pochopit, ne vždy se mi to ale podaří, ale koukám, že nejsem sám...patrně jste přehlédl, že článek pro Babiše vyzněl spíš příznivě snad až na závěr, a že jsem nenapsal, že senioři internet nemají, ale mnohdy nemají...možná v tom rozdíl nevidíte, ale já ano :-)

0 0
možnosti
KS

K těm důchodcům: měl jsem babičku, která mi vždycky říkala, že si nedovede představit, že by měla pracovat tempem, jakým se pracuje dneska. To samé i děda. Pracoval jako montér neonových reklam. Pořád mi vyprávěl, jak jeli někam na horskou chalupu, tak třináct dnů leželi na válendách a chodili po horách, aby pak čtrnáctý den tu reklamu namontovali. To jen k tomu kousku o tom, jak důchodci makali pro tuhle republiku. Já jim to za zlé nemám, takhle se pracovalo všude a všichni.

0 2
možnosti
ZB

To, že vaše rodina se flákala vás ještě neopravňuje k tomu,abyste kopal do dalších lidí.

2 0
možnosti
ZD

Kdo nic nedělá - nic nezkazí. Kdo dělá hodně (např. majetku) - pokud první věta platí - musí hodně zkazit. To je pro ty, kteří v panu Babišovi vidí největšího zloducha a účelově zapomínají co se tady dělo a jaké kreatury to prováděly. Pokud se rozhlédnu po světě - snad se nenajde žádný politik s čistým štítem. To je další fakt fakt.

A v současné době - myslím - nemáme aktivního politika, který by mohl rovnocenným způsobem presentovat naší republiku. Tudíž se všichni bezhlavě kritizující (Marie a spol.) mohou jít bodnout - což neplatí na autora, kterému jsem dal za názory karmu.

2 0
možnosti
TP

Teď už víme koho ne. Víme také koho ano ?

0 0
možnosti
ZD

Pokud budete postupovat v úvahách dále zjistíte, že pokud nebude koho zůstane přijatelný i ten, kdo se nejdřív jevil jako - toho ne! Někdo to řídit musí - volby nemohou dopadnout patem.

0 0
možnosti
Foto

Ono teď vyjde najevo, že AB je vlastně dvojitý agent, který byl vyslán CIA, aby rozvrátil StB zevnitř. ;-D

4 2
možnosti
JT

J46i29r40i 83T57i80c79h63y

8. 3. 2019 17:01

Pisalkovi zrejme nedoslo, ze podle veskerych zprav, Babis velmi dobre representoval Cesko.

9 0
možnosti
Foto

ale s tím problém nemám, kdyby to tak bylo, vypíchnu, že ho nepřijal Satoranský a zamlčím, že ho přijal Trump:-) a pak, chtěl jsem jen naznačit, že svět naše vnítřní problémy nezajímá a Babiš je prostě veden jako premér Česka, to je fakt, který těžko zpochybnit, ať se nám to líbí nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

I69v62a72n 52M80a34r30e26k

8. 3. 2019 17:01

Cituji . . . . .Trumpovi je to fuk. . . . . No, jestli to nebude tak, jak se říká "Vrána k vráně sedá. . . . " R^

Jinak Babiše volím též. Ne nadarmo se p.Šišo zpívá " Poučen z předchozích nezdarů. . . . . . . "

A koho byste si představoval u Trumpa místo něho? Tak to bych opravdu rád věděl. 8-o

7 2
možnosti
Foto

asi jste blog místanama špatně pochopil, se setkáním nemám problém a ani mě nenapadlo si místo něho někoho představovat a navíc si myslím, že blog nijak tragicky pro Babiše nevyzněl:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,00
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik