Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Frustrovaných lidí je všude spousta. Problém je, když se ta frustrace zabalí do ideologie, která mučedníkům naslibuje přednostní vstupenku do ráje... R^

6 0
možnosti

Výborně vystiženo. R^R^

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem četl, že kvóty nekvóty, k nám přicestuje 2500 migrantů z Řecka. Takže..?

1 0
možnosti

:-)......Otto na fb jsem četl k tomuto číslu a to by mělo platit všeobecně, že vláda musí požádat parlament o schválení ! Jestli víte podrobnosti, dejte vědět, prosím ! !!

0 0
možnosti

"Vraha francouzského kněze stíhali kvůli terorismu, dvakrát vyrazil do Sýrie. Byl obviněn z napojení na teroristy a byl stíhaný na svobodě. Policie ho sice monitorovala prostřednictvím elektronického náramku, ale v dopoledních hodinách se směl pohybovat mimo své bydliště.

Francie, sbohem.

10 0
možnosti
Foto

Jaromire, napsal jsi to pekne.

V necem vsak nesouhlasim. Neni to poprve, kdy islamiste zabili krestanskeho duchovniho. Pred nekolika lety islamiste zabili belgickeho pastora v Syrii. Byl tam jako misionar, staral se jak o krestany tak o muslimy a byl pry obema skupinami obliben.

Mozna to je prvni duchovni, ktereho zabili v Evrope.

V Nizozemsku pred lety Pim Fortuin upozornoval na nebezpeci islamu. Tvrdil, ze nase ustava neni konzistentni, protoze nabozenska svoboda, tak jak je chapana, tj nesmime nikoho urazet na zaklade jeho viry, je v rozporu se svobodou projevu. Pim chtel, aby svoboda projevu byla postavena nad svobodu viry, aby lide ruzna nabozenstvi smeli kritizovat. Neproslo to. A vis, kdo byl jako prvni proti tomu? Organizace protestantskych duchovnich a organizace rabinu. Je zde bezne, ze lide beztrestne urazi krestanstvi a zidovskou viru. Kdyz Wilders kritizoval muslimskou viru, tak se distal pred soud.l

8 0
možnosti
Foto

S odrenymi zady se z toho Wilders dostal, kdyz tvrdil, ze nekritizuje muslimy ani islam, ale islamismus. Dle mne vsak je islamismus jen logicky (fundamentalisticky, extremni) dusledek islamu. A nejde jen i islam. Pokud budou tzv. svate knihy povazovany nekterymi za svate, nezmenitelne a nekritizovatelne, tak mame neustale zadelano na problem.

5 0
možnosti

.... jak se zdá, porád je to mááálo !,- za posledních deset dnů je teho málo, za poslední dva roky je to stále mááálo,- chce to více krve, více povražděných, zmrzačených na těle i na duši,- starých, mladých, děcek,- ...... kolik teho musi byt, aby sa taj zběři konečně zakroutilo krkem ;-€?!?

6 0
možnosti

Ve filmu Admirál je v jedné části boj mezi rudou sebrankou a Bílými gardisty, kteří ustupují a prohrávají. Pak komanči zastřelili jeptišku, která se na bojišti starala o zraněné. To byl impuls, kdy se gardisté naštvali, protože zabít jeptišku bylo moc. Něco co se nedělá a je neodpustitelné.

Po té co jsem četl dnes diskuse na britských forech mám pocit, že vražda starého kněze je něco, co možná bude bodem obratu.

9 0
možnosti
Foto

a vůbec bych se tomu nedivil

2 0
možnosti

Ale Jaromíre, nás se to přece netýká! Tady nejsou!

Tyhle krátkozraké komentáře čtu denně. Napsal si to bezchybně.

V tomto případě je nejhorší čekat až.

A Anděla je nějak zticha. Vypadá to, že jí (její straně) došly argumenty. Neví si rady potom, co už napovídala za nesmysly.

Nevím, co by se ještě muselo stát, aby konečně začala EU konat.

14 0
možnosti

pardon...Napsal jsi..

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS