Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I32v71a76n 18M60i62n33á74ř

20. 7. 2016 22:43

Z počátku se zdálo nepochopitelné - proč Bruselské politické vedení paralyzuje Evropu vrcholně nebezpečným a tisíci léty prověřeným - islámským prokletím ?! Dvě neslučitelné kultury s agresivním náboženstvím muslimů, není možné slučovat, bez tragických následků ! Nelze, než se domnívat, že tyto snahy Bruselu a německého merkelizmu jsou zcela vědomě - neomarxisty plánovány ! Získání miliónů vděčných, pologramotných - budoucích voličů - zajistí těmto hazardérům .. trvale neomezenou moc ! Samozřejmě tato strategie souvisí s následným a neodvratným KONCEM DEMOKRACIE ! Ta je však tradičně nenáviděna jak marxizmem - tak islámem !!!

1 0
možnosti
Foto

Po brexitu se dá očekávat, že referenda v EU budou postavena mimo zákon. Zřejmě se elita snaží dostat do Evropy voliče, kteří je budou volit.

0 0
možnosti

Katastrofa - podle ČT víc než třetina obětí v Nice byli muslimové. To ale znamená, že třetina obyvatel Francie jsou muslimové. Tedy žádných 10 %.

2 2
možnosti
SS

V hotelu v Praze na Male Strane jsou ubytovani temer sami cizinci. Znamena to, ze jsou v Praze temer sami cizinci.

To je vase hloupa logika.

0 1
možnosti
VS

Zavedení islámského práva šaría podporuje 72 pct. muslimů ve Francii a o tři procentní body méně v Británii a bombové útoky považuje alespoň v některých situacích za ospravedlnitelné 35 pct. muslimů ve Francii. Magazín Security z 26.5.2016.

1 0
možnosti

To je tedy 20 % obyvatel Francie pro šáríu a 10 % pro bombové útoky.

1 1
možnosti
MK

Narozdíl od Vás nemám dostatek informací k tomu, abych si spojil současnou imigrační politiku s islámským terorismem, a proto se Vás ptám: Kolik teroristických činů naplánovali a zosnovali lidé ze současné uprchlické vlny? Jaké je to procento z cca 2 000 000 uprchlíků, kteří přišli do Evropy v posledních dvou letech? A obecně: Jestliže je nyní v Evropě bezmála 50 milionů muslimů, jak lépe zabránit tomu, aby nějaký zlomek z nich, byť je to třeba setina promile, páchal teroristické činy? Máte recept? Je možné všechny muslimy odsunout? Neutralizovat? Všimněte si - neříkám vůbec žádný názor, jen se ptám. :-)

1 29
možnosti
JB

Ale oni potřebují trochu času, aby navázali kontakty a rozkoukali se. Pak to začne...

9 0
možnosti
Foto

Ta neschopnost EU kontrolovat uprchlickou vlnu je zarážející. Začíná to vypadat, že někomu se to prostě hodí do krámu... :-/

22 0
možnosti
Foto

Hezký den, pane Šišo. Samozřejmě souhlasím s Vašimi slovy v článku a dávám karmu. Chci dát odkaz na můj blog, ale nesedí mi název Vašeho článku. Nemělo být místo slůvka "nepovolíme", slůvko "nepolevíme"? Ono se to plete, tak pokud jste měl na mysli to druhé, upozorňuji na malé nedopatření, pokud necháte původní slůvko v názvu, samozřejmě se zlobit nebudu, to v žádném případě :-)

milenapolakova.blog.idnes.cz/c/536747/obehrane-truchlici-projevy-za-zmasakrovane-nevinne-francouze-a-jejich-hosty.html

4 0
možnosti
Foto

dobrý den...máte do jisté míry pravdu, ale už bych to tak nechal:-)

0 0
možnosti
OK

Nelze než souhlasit, samozřejmě karma. Nejsmutnější je, že podobně pravdivých článků a souhlasných reakcí už bylo mnoho a hlavně, ještě hodně napsáno a odsouhlaseno bude, protože vládnoucí hlupáci nejen že nic proti tomu nedělají, ale pouze vyjadřují soustrast nevinným a jejich pozůstalým.

8 0
možnosti
FM

Souhlas, je třeba, aby lidi s těmito názory táhli politicky za jeden provaz.

Volte SPD Tomia Okamury!

11 0
možnosti
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,01
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik