Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M33i32l21a58n 77R34a97d76e31k

17. 3. 2015 18:40

Ale zadny vitr jim z plachet nevezme, i kdyz se drive dusovali ze by nikdy neobhajovali ruske vojaky na ukrajinskem uzemi, tak v pripade Krymu to neplati, jelikoz je pry rusky, cili Slovaci by meli chtit Zakarpatskou oblast, Cesi nebo Nemci Kralovec, atd.

A kdyz samotny Strelkov se ozval, a ruska media nerekla ze keca, tak zase ze Ukrajina nema vubec pravo na samostatnost, ziji tam Rusove ktere fasisti vrazdi, a mimoto jakapak Ukrajina, to je slepenec, a kdyz uz teda i Kreml uznal ze tam vojensky zasahli,tak se ozve Matejka.......

JE  TO MARNE, JE TO MARNE, putinovci budou v pripade valky ruska vojska vitat, oni uz si neco najdou jak to ospravedlnit, treba nas zachranuji od vojsk NATO, ze Cesko je v NATO, reknou ze z donuceni, tohle vubec nema cenu, to je jako diskutovat s komarem.

2 0
možnosti
Foto

no jo, žádný drama...berte to jako jeden z názorů na dnešní svět, který vychází z myšlenky, že ideologie jsou už zastaralé a nad vším teď zvítězí svoboda jedince o kterou se sám postará. Jenže na smetišti budou stále dva kohouti se svými ideologiemi, kdy cíl je stejný, jen prostředky rozdílné...jeden už myslel, že druhého přechytračil, ale ten zvedá hlavu svým oblíbeným způsobem...no pravda, zepomněl jsem na naše malé evropské smetiště, ale EU je v tomto měření pouhé kuřátko.;-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Šiša děkuji Vám za Váš blog. Prolétl jsem diskusi, ale co někteří myslitelé dokáží vyplodit, to už je zjevná paranoia. Ten rusák vlastně může udělat cokoli, oni si vždycky najdou toho černocha, kterého někdo, někde umlátil. PS: argumentovat parlamentními listy jako kvalitním zdrojem? To už s protiproudem je větší sranda.

Vám karma a nevadí mi, že tam nejsou ty uvozovky.

6 0
možnosti
Foto

dík,no, ale pro klid uvažuju, že uvozovky asi začnu používat.:-)

0 0
možnosti

Pane Šišo. Zkuste si přečíst Putinův projev na konferenci v Mnichově 2007, nebo daleko aktuálnější Valdajský projev z nedávna. Třeba získáte nový pohled na "ruskou imperiální paralelu". A pak si ještě rozklikněte mapu světa či Euroasie s vyznačenými vojenskými základnami. Amíků a Rusů. A máte imperiální odpověď na dlani.

4 11
možnosti
Foto

jako pamětník roku 68 a let následujících mám se součásnými pohledy na medvěda problém, i kdybych se uklikal.

11 1
možnosti
Foto

Proč nemáte citace v uvozovkách?

0 3
možnosti
Foto

to je fakt problém...odděluju vždy tečkama, v uvozovkách si to můžete přečíst v článku.

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, Putin sdělil mimo jiné jakou povahu vojska měli ti vojáci, kteří byli posláni na Krym, ale proboha to byl počet stále ještě do legitimního celkového počtu, nasmlouvaného s ohledem na existenci ruské vojenské základny s Ukrajinou na Krymu. Což Putin zmínil také, ale česká média to vynechala a lidé jim na to skáčou. A že tam tehdy poslali elitu, aby hlídala to, do čeho Rusové investovali, je logické, když si na to dělali zálusk Majdanisté s USA, které už měsíce před konfliktem, podle mě zjevně s vidinou snadného postupu, který se jim prostě vymkl z rukou, začaly vypisovat výběrová řízení na opravy zařízení v Sevastopolu.

5 5
možnosti
Foto

V tom se Františku neshodneme, pro mě to byl prostě zásah cizí vojenské moci na uzemí jiného státu a pokud se měli věnovat ochraně základen, tak to poněkud rozšířili.

5 0
možnosti
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,00
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik