V zájmu zachování demokracie je třeba zrušit volby, a to hned!

Ukázalo se totiž, že volič je nesvéprávný trotl, schopný dát přednost mizerně pocukrovaný koblize, před tradičními stranami, který nejsou nijak zatíženy minulostí a konaly vždy pouze jen pro dobro občana, aniž by myslely na sebe.

A nejenom to, pekárně dali přednost i před stranami hlásající svobodu, i když chceme být všichni svobodní, samostatní a na nikom nezávislí. Smůlu měla jen TOPka, normálně by jasně vyhrála, ale jako naschvál nepřišli k urnám zrovna jejich voliči, což dobře ladí se slovy kamaráda, že se volilo zrovna v době, kdy pravidelně vysedává v hospodě.

Ale hlavním důvodem je volební účast. Může se totiž stát, že k příštím volbám přijde podpořit naše panoptikum jen 15% idealistů a furt je lepší sedět na koblize, než viset na třešni. Máme teda dvě možnosti, zakonzervovat Babiše nebo vypustit krakena.

Současný stav se bude líbit všem. ANO parlamentní úspěch nemá jistý, Babišovi pracující lid neznárodní párky a budou trvale stejně dlouhý. ČSSD je zase na vrcholu svých možností a Sobotka svých schopností. Už to jednu chvílu dokonce vypadalo, že odstoupí.

Nejvíce bude nakonec spokojena TOPka, protože to je pro jejich poslance jediná možnost, jak se i nadále stravovat v předraženým parlamentním bufetu a neusednout u standardního napajedla s běžným občanem. ODS si zase bude lebedit, že už navždy zůstane jedinou pravicovou stranou.

SPD se jistě spokojí s aureolou jedinýho parlamentního bojovníka proti imigraci a spokojeností bude zářit i Strana Svobodných, protože nás vyloučí z EU i bez referenda.

Lidovcům to může být jedno. Nejvyšší spravedlnosti stejně nezasedá v parlamentních lavicích a nakonec i komunisté usoudí, že je lepší Babiš v hrsti, než vlajka EU na střeše. Nelze zase až tak úplně vyloučit, že těch skalních nebude za rok už jen pod 5%.

A Zelení? Prašť jako uhoď. Čekáním na trošku slušný výsledem už stejně zčervenali.

Osobně mi to je fuk, za pár let moje promrzlý kosti odmítnou usednout na motorku a na blogu budou stejně povoleny už jen fotoreportáže.

Pro odlehčení...třeba FOTOREPORTÁŽ Z VALAŠSKA a nebo Z POUTI

Autor: Jaromír Šiša | čtvrtek 13.10.2016 9:07 | karma článku: 41,21 | přečteno: 3589x
  • Další články autora

Jaromír Šiša

Mám radlice v ponoru.

12.1.2024 v 8:11 | Karma: 37,74

Jaromír Šiša

Evropa v područí islámu.

9.11.2023 v 13:35 | Karma: 40,83

Jaromír Šiša

Vstávej, obsadili nás Rusáci.

21.8.2023 v 8:03 | Karma: 41,72
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,01
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik