Háló, haló, mimořádný hlášení všem ženám. K dnešnímu svátku Vám přeju vše nejlepší.

Santa Claus, Děda Mráz, Svátý Valentin a další, o kterých možná ani nevím, jsou importovaný svátky a k srdci mi nikdy nepřirostly. MDŽ se zdá být zase zapomenut, ale jen zdánlivě. Stejně jako ženy je věčný.

Pro nás ženy jsou a budou ikonou krásy, elegance, zdravýho intelektu, jasnýho rozumu a zdrojem nekonečný inspirace. Cokoliv jinýho je proti našim tradicím a přirozenosti. A nic na tom nezmění, že oproti jednoduchým mužům jsou složitější, nevědí co chtějí, nepovolí dokud toho nedosáhnou, nesnáší ponožky vedle postele a věšení kabátu za poutko.

Jejich život je mnohem kreativnější. Chodí do práce, starají se o domácnost, vychovávají děti a marně je učí pořádku. Nekonečná čest a obdiv těm, který to zvládnou samy. V osobním volnu pak holdují vaření, uklízení a chodí na nehty. Když se děti osamostatní, operativně přenesou péči na partnera. Podněcují fantazii a jsou oknem do budoucnosti. Jak to všechno zvládnou nikdo neví. I kvantová fyzika je průzračnější věda. A to mají v záloze ještě erotický prádlo. My jenom v hospodě dbáme, aby fungovala zeměkoule.

Ženy máme v úctě a někdy si na jejich svátek i vzpomeneme. Ale i když nás paměť zklame, za hranici tohoto selhání jít neumíme. Ponižovaní ženy, zvláště pak na veřejnosti, je pro naši kulturu nepřijatelný a zcela cizí a násilí páchaný na ženě je v našich krajích odporný a trestný čin. Bohužel, Evropa s tím má a bude mít čím dál víc zkušeností.

Pro eRÓHá, pro nepamětníky Revoluční Odborové Hnutí, to byl celoroční vrchol činnosti a nebylo sálu, kulturky nebo aspoň jídelny, kde by pod záštitou KSČ neproběhl hodnotný program, završený předáváním karafiátů a froté ručníků. To ale ještě neznamená, že nová doba nám zcela vymazala paměť. Když nic jinýho, tak si dobře pamatujeme, že už druhý den bylo vše zase v zajetých kolejích a mokrý froté ručník se hodil.

Ženy nám ponechávají iluzi, že řídíme běh událostí a dějin, a že je to muž, kdo si vybírá ženu. Je nesmrtelnou zásluhou ženského pokolení, že nás v tomto bludu udržuje. Jen dobře motivovaní a inspirovaní muži dosáhnou cílů ženy, který vydávají za svý. Jedině tak všechno přirozeně a zákonitě funguje. Protože jinak...bychom zvlčeli.

Tak pánové, nemusí to být hned perlový náhrdelník, stačí zaběhnout do květinářství.

Dále nabízím fotoreportáž  O CHALOUPKÁCH

Hlasovat v anketě Blogér roku lzeTADY

Autor: Jaromír Šiša | úterý 8.3.2016 8:10 | karma článku: 36,13 | přečteno: 1176x
  • Další články autora

Jaromír Šiša

Mám radlice v ponoru.

12.1.2024 v 8:11 | Karma: 37,74

Jaromír Šiša

Evropa v područí islámu.

9.11.2023 v 13:35 | Karma: 40,83

Jaromír Šiša

Vstávej, obsadili nás Rusáci.

21.8.2023 v 8:03 | Karma: 41,72
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,01
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik