Destrukce Evropy zdárně pokračuje, ale možná už svítá.

Co věděl od začátku u stolu štamgastů v Horní Lhotě i Pepa Novák, teď najednou zjišťují evropští mocipáni. Snad pouze Angela má ještě stále několik dioptrií růžových brýlí. Aniž bych snižoval utrpení skutečně postižených, imigrace

je záležitostí především ekonomickou."Většina běženců, kteří v prosinci přišli do Evropy, byli ekonomičtí migranti z tzv. bezpečných zemí, a nikoliv uprchlíci před válku a perzekucí".  Řekl místopředseda Evropské komise Frans Timmermans. Zjištění jako hrom. Výsledky z očekávání jsou pototm takové.

Nárůst násilností, zvláště o silvestrovské noci, koresponduje s počty uprchlíků. Švédská policie přiznala, že neumí ve Stockholmu zajistit bezpečnost ani ve středu města. „Působí nám vážné potíže. Všude kradou, obtěžují zaměstnance azylových center i dívky na ulicích. Sahají jim mezi nohy, a když se brání, zfackují je,“ řekl STV policista. A tak se Švédsko chystá vyhostit až 80 tisíc imigrantů. Fotka z tohoto článku je víc než výmluvná. Přesně kopíruje hlas z Polska...první starostí zoufalých a hladových utečenců před válkou, by nemělo být, kde se dobíjí mobil. Vysledky z falešných slibů a očekávání se potom takto obrátí.

Zdá se, že ledy se začínají hýbat i v Německu. Při lednovém zasedání politických špiček ohledně událostí v Kolíně na Rýnem byla prý nálada na bodě mrazu, což je ale dost málo. Zvláště, když. televizní redaktoři v rámci objektivity v rozhovoru před vysíláním dávali pokyn, aby hosté v souvislosti s událostmi v Kolíně nemluvili o uprchlících. Jinak bude rozhovor přerušen. To je silná káva i pro ty, co nejsou demokracií přímo odkojeni.

Prohlášení Sobotky, že u nás je nebezpečí nulové, hodnotím jako krátkozraký a křišťálově čistý alibismus. Bodejť by taky měli mocensky v první fázi zájem o nějaké Česko.

A co mě obzvlášť štve a vadí? Žena je pro nás posvátný křehký tvor. Dvoříme se jim, nosíme květiny, chováme se k nim slušně a dokonce někdy pomůžeme i v domácnosti. Odporné chování mnohých imigrantů je pro mě nejenom nepřijatelné, ale i hnusné a s naši kulturou nemá co dělat. Zde o jakékoliv formě tolerance nemůže být ani řeč. Zavřít nebo padej.

Související článek  IDEÁLNÍ IMIGRANT  a na pohodu  HRAD SVOJANOV

Autor: Jaromír Šiša | pátek 29.1.2016 8:41 | karma článku: 43,17 | přečteno: 2484x