Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně lidí se tady (a nejen tady) rozčiluje, že včerejšímu neslavnému výročí česká média nevěnovala patřičnou pozornost. Nechápu proč, podle mě je to správné. Jinak by se mohlo stát, že by si někdo dal nežádoucí rovnítko mezi "Němci" a "nacisty", což by samozřejmě bylo politicky nežádoucí.

Ovšem počkejte na 21. srpna, to bude řevu!

1 0
možnosti
Foto

Naše objektivní ČT a novináři nám toto výročí zapomněli připomenout. Stále vysílají o dětech které někdo nahnal na náměstí. Protestují hlavně ti co jsou placení ze st.rozpočtu ,zatím co montootroci a dělníci makají od 6 hod ve fabrikách. Ať si protestují ale po vyučováni. Platím daně aby se mohli učit.

1 2
možnosti
Foto

Jaký rozdíl v informovanosti médii je me 68 a 39 rokem ;-(

0 0
možnosti

Mloci prijeli. Zapad ani neceknul kdyz Hitler obsadil cele Cechy a Moravu.

Jeste 6 mesicu si mysleli ze valka se nejak nestane.

Pak prislo 1 Zari 1939

1 1
možnosti

Vzhledem k tomu, ze se ti sami kterym vadi nevzpomenuti tohoto data casto rozciluji na dpripominanim 21. srpna navrhuji v ramci rovnosti, bud zapomenout na vse, nebo pripominat i bitvu na Bile Hore a take smrt Premysla Otakara a Jana Lucemburgskeho.

2 0
možnosti

A85d74a19m 83B29í11l62e53k

15. 3. 2018 18:10

a proto Lupa dnes věnovala tomutu jednomu z nejhorších dnů naší historie nulový prostor. Důležitější jsou články o Slovensku a Rusku opakované do zblbnutí...

10 0
možnosti

Nulovy medialni proctor. Nejefektivnejsi cenzurou je mlceni. Asi proto, ze dnes je spravne Nemeckou Risi moc nepripominat.

7 0
možnosti

Jaromíre, díky za připomenutí tohoto smutného dne. Na to by se zapomínat nemělo.

A zvlášť díky za ten poslední odstavec.

6 0
možnosti

Před 79 lety 15. března 1939 se v českých zemích uskutečnil první velký motorkářský sraz v historii. ;-D

3 1
možnosti
Foto

:-) a hned vím co jsem nevěděl[>-]

2 0
možnosti

Moje vzpominky na Protektorat nejsou pekne. Zlin, jako silne prumyslove mesto, bylo Nemci pokladano za dulezitou cast Treti Rise. Dale umelci a obchodnici z Prahy, kteri byli vystehovani, nasli zde moznost prezit. Tim mnozstvi "dohlizitelu" odpovidalo nutnosti. Jejich prace se projevila tesne pred koncem valky, kdy mnozstvi dobry lidi bylo odvleceno a jiz se nevratili. Mnoho z techto lidi jsem jako kluk znal osobne. Vzpominka na bombardovani Zlina v listopadu 1944. take neni prijemna (misto ve sklepe bylo asi 400m od prvni bomby).

Mnoho diskuteru se nesmi divit me neduvere v postaveni Nemecka v EU. Osobni poznatky povysenosti jsou stale zive. Ty se projevuji i dnes v pristupu "noslehu" Nemecka v EU. Muj prispevek je urcen vsem, aby se nezapomelo!!!

14 0
možnosti
Foto

Tohle se zapomenout nesmí i když na druhou stranu nejsem přesvědčen, že to nebude vzpomínka třetí kategorie...už ted to v mnoha kalendářích neni vzpomenuto.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS