Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).R^. Je to tak Jaromíre, my jsme jejich krizi nezpůsobili, ale mám pocit, že oni krizi způsobují nám...Jestli pak, by si i oni, rozdělovali nás,do svých zemí., domovů, rozdělili se o své jídlo a práci, peníze a půdu.. Asi pár desítek lidí, proč ne, ale celé kolonie? Hnali by nás..Nestačili by chom utíkat.

0 0
možnosti

Jaromíre, vystihl jsi to dobře.

Taky se bojím toho, aby ti, co cítí později šanci uplatnění v EU, se nepřetrhli ochotou popřít sama sebe - tedy toho, co teď slibují.

2 0
možnosti

.... tak určitě by to bylo zajímavější v opačným gardu,- pokaváď by V4 zahájila řízení s jakousi evropskou komisí, žejo VEU?!

6 0
možnosti
Foto

Jsem přesvědčená,že pokuby volby vyhráli socani,tak to bude,jak píše p.Šindelář,patří to k jejich ideologii..zdravím Zdena :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jestliže fungl nový předseda ČSSD prohlašuje, že Česko "letos" žádné uprchlíky přijímat nebude, potom není vyloučeno, že v případě volebního vítězství socdem by nějaké ty běžence, aby si zase nějak moc proti sobě a zbytečně nepoštvalo Angelu (třeba 10 tisíc, aby pomohlo Itálii) mohlo Česko dobrovolně přijmout. ČSSD se zkrátka, aby si zachránila kožich, vykrucuje jak jen to jde. !!

10 0
možnosti
Foto

tohle samozřejmě možný je

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS