Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to všechno tragédie, člověk ani nechce domyslet do čeho rostou naše děti a vnoučata,dávám karmu,ale je to smutné....:-(R^

0 0
možnosti
NH

Vyšetřovatelé v místě výbuchů nedaleko Stade de France nalezli syrský pas, který patřil jednomu z útočníků. Příslušník tajných služeb pro CBS News však uvedl, že pas může být padělaný. Identifikační číslo dokladu prý nesouhlasí s tím, jaká čísla mají syrské doklady. V pořádku prý není ani uvedené jméno, které neodpovídá muži zobrazenému na fotografii

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-ve-francii-identifikovali-prvniho-utocnika-pf7-/zahranicni.aspx?c=A151115_070754_zahranicni_pku

 

Egypťan Valíd Abdar Rázak, který byl podle dřívější informací francouzského magazínu Le Point identifikován jako jeden z atentátníků u stadionu Stade de France, byl fotbalovým fanouškem a jednou z obětí. Oznámilo to egyptské velvyslanectví v Paříži s tím, že proti Rázakovi nemíří žádná obvinění. Velvyslanectvé rovněž připomnělo, že jeho egyptský pas nalezený na místě byl spojován s teroristy.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-ve-francii-identifikovali-prvniho-utocnika-pf7-/zahranicni.aspx?c=A151115_070754_zahranicni_pku

 

Neměli bychom to Ficovi napsat, třeba se mu to ještě nedoneslo. I když soulhlasím s Vámi, pane Šíšo, že určitě ví více, než my dva dohromady. Ale co kdyby .............! Třeba mu taky raději neříkají vše.

0 0
možnosti
NH

Pane Šíšo - v diskuzi píšete "už dnes se ví".

Neví - ale vy zřejmě vědět chcete!. Vedle jednoho z útočníků byl nalezen pas, o kterém se ani stoprocentně neví, zde není zfalšován, nebo nebyl ukraden. Ale vy jste si už úsudek udělal:-/

A to je přeci přesně TO, co teroristé z IS chtějí. Vystrašit, znejistit a nechat vznikat tendenčí nálady proti údajnému nepříteli.

Nepřítel Evropy nejsou muslimové, nepřítel Evropy a nejen Evropy je IS.

0 0
možnosti
Foto

pak ovšem nemelze věřit Ficovi který řekl...cituju...Útoky v Paříži podle slovenského premiéra Fica potvrzují bezpečnostní rizika spojená s přílivem migrantů. Řekl, že nejméně dva útočníci byli migranti.

0 0
možnosti
Foto

Karma jako Brno (nebo Svitavy);-)R^

0 0
možnosti
Foto

:-)dík, postačí Svitavy

1 0
možnosti
Foto

oimlouvám se za pozdní reakce, ale pracovní povinnosti mě odvály.

0 0
možnosti
JR

J30a28r95a 52R62a22n49k

14. 11. 2015 23:48

R^Velice hezky napsane....pokud se o situaci v Parizi da psat hezky, myslim, ze z Vaseho clanku je citit clovecinaR^ Sice uz si nepamatuji, jaky je Vas nazor na Charlie Hebdo, ale ja je mam rada uz delsi dobu, protoze jsem dospivala na Dr. Seuss, ale jejich vcerejsi reakce je uzasnaV

http://i100.independent.co.uk/article/heres-what-a-charlie-hebdo-cartoonist-drew-after-the-second-paris-terror-attack-in-a-year--Z1ZZbO3VYx?utm_source=indy&utm_medium=top5&utm_campaign=i100

0 0
možnosti
Foto

díky ono v té tragédii je třeba člověčinu hledat možná ještě víc.

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre díky. Mnohem raději bych ale neměl důvod takový článek psát.

0 0
možnosti
AF

Dovoluji si ještě poukázat na citát, který tak často používá náš společný známý pan Matějka: "Když Vám někdo bere svobodu silou, je to zlé. Horší ale je, když Vám ji bere v souladu se zákony, k jejichž vzniku jste mu dali mandát."

Současné vývoj v Evropě přesně naznačuje vznik zákonů, nařízení a opatření, které svobodu opět omezí. Strach a uprděnost je špatný rádce.

1 0
možnosti
AF

Jaromírku, žádný stát na světě není schopen zabránit teroristickým útokům. Ani Rusko "malého diktátora" Putina! A k té organizaci - stačí najít pár mladých, zfanatizovatelných "mladých mužů", kteří se sice jako francouzi cítí (vždyť se tam narodili už i jejich dědové), ale většinovou společností jako Francouzi považování nejsou (viz Le Pen a jemu podobní) a dát jim jinou perspektivu než práci, kterou stejně nemohou najít. Vyzbrojit je potom kalašnikovy je už to nejmenší.

1 0
možnosti
Foto

...jistěže neni, ale pak je mi podivem, že dobrovolně strkáme hlavu do oprátky. Už dnes se ví, že jeden z atentnátíků byl byl infiltrovám do imigrační vlny a bylo by naivní si myslet, že byl a bude jediný a co je nejhorší, Evropu bohužel čekají další a ještě krvavější útoky...no nikdy bych se tak rád nemýlil.

0 0
možnosti
AF

prolétla jsem zmíněný pamflet a už následující věta jasně dokazuje, že ten, kdo to psal, buďto neví, o čem píše, nebo úmyslně mlží:

"........Cílem je zastrašení Evropanů, aby byli povolnější k islamistickým požadavkům, především přijímání stále většího počtu muslimů,......."

Naopak - pokud útok skutečně provedl IS, tak jeho cílem je vzbudit v Evropě nenávist vůči muslimům jako takový, i proti těm mírumilovným, nejlépe pogromy na mešity a útoky na muslimy samé a tak vyvolat nenávist i mezi těmi, kteří ctí evropské hodnoty a bez problémů už mezi námi desítky let žijí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 550
  • Celková karma 38,01
  • Průměrná čtenost 3809x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik