Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Používanie toho citátu je typické. Nikto ho nečítal v pôvodnom znení, ale každý vie o čom je. Tak ho predkladám tak, ako ho Putin v roku 2005 povedal:

„Především, měli bychom uznat, že rozpad Sovětského svazu byl závažnou geopolitickou katastrofou 20. století. Co se týče ruského národa, stal se skutečným dramatem. Desítky milionů našich spoluobčanů a vlastenců se ocitlo mimo ruské území. Kromě toho, epidemie rozpadu infikovala samotné Rusko.“

Okrem toho, dôležitejší Putinov citát o rozpade Sovietskeho zväzu je tento:

„Každý, kdo nelituje rozpad Sovětského svazu nemá srdce. Každý, kdo chce, aby se Sovětský svaz obnovil nemá mozek. “

Každý, kto aspoň trochu používa mozog k tomu, na čo je určený, tak pochopí, že ten prvý citát je tom, že Putin chápe rozpad Sovietskeho zväzu ako katastrofu z hľadiska toho, že milióny Rusov sa ocitlo v zahraničí. A nie kvôli tomu, že Sovietsky zväz už nie je taký veľký ako bol predtým.

Metódy rusobijcov sú stále rovnaké - stokrát opakovaná lož je pre nich "pravda, jenom pravda a nic než pravda".

6 0
možnosti
LN

.njn...jen vaši příznivci mluví pravdu...Rv.....včera jsem to viděl u soudruha Rambouska....figurinu z filmu vydával za zabitého civilistu...jděte se vycpat soudruzi....

3 0
možnosti
Foto

J71a95n 84O76t81r79u33b80a

14. 8. 2014 17:02

Jen nechápu co má Putin společného s dočasným umístěním sovětských vojsk na našem území. To je práce ukrajince Brežněva.

3 1
možnosti
LJ

Rika se tomu historicka paralela.

PS: Ze byl Breznev ukrajinec je uplne jedno. Hitler byl take rakusan.

2 0
možnosti
MB

Jaromír, absolútny súhlas. Obzvlášť po dnešných prehláseniach Putina na Kryme. R^

7 0
možnosti
RM

Možná kdybyste měl informace, tak nic z Putinova projevu nebylo zveřejněno. Kromě jediné věty. http://eng.kremlin.ru/news/22820

Všechno jsou jenom novinářská "co asi řekl".

0 0
možnosti
JT

Me se zda, ze od nas odesla sovetska vojska jeste pred rozpadem SSSR.

1 0
možnosti
MS

Autor měl nepochybně na mysli rozpad celého sovětského bloku.

1 0
možnosti
Foto

Nevím co na to říct,dávám Ti karmu a "rusofilové" - "nerusofilové",podle mne je škoda,že jsme tam ztratili odbytiště,pro výrobky,ale to už je jiná kapitola,zdravím...:-):-):-)

2 1
možnosti
AF

A76l28e67n25a 42F33i55r21s70t

14. 8. 2014 20:09

vy jste tam něco s Jaromírkem odbývala?

0 1
možnosti
RS

Uvedomme si, jaky je Putin chudak. Chce aby Rusko bylo velmoci, a ma na krku narod, ktery trpi geneticky podminemym alkoholizmem. Rusky clovek, ktery mel byt nasim vzorem neni konkurence schopny. Proto trapi asi Putina otazka, co bude z Ruska bez oleje a plynu, ktere jednou dojdou a bez jeho kolonii (vychodniho bloku). Tato otazka by mela trapit i nas, protoze nam z toho vseho muze byt hodne neveselo.

4 1
možnosti
ZK

Z90d79e91n30a 65K56o32č67í

14. 8. 2014 15:37

Tak se mi zdá, že s zbytečně trápíte vy, protože nač se bát někoho, kdo je určen k rychlému vyhynutí.  Neměli bychom se bát spíš někoho životaschopnějšího ?;-D

3 2
možnosti
AN

Rusofila chápu jako někoho, kdo měl prostě rád tu dobu, se Sovětským svazem,  s rukama až na zem. S láskou vzpomíná na socialismus, častušky, spolupráci s kgb, stb, nomenklaturní kádr budoval svoji kariéru na principu lezení do zadnice komunistům, nikoli na odborné  bázi, výjimkám se omlouvám, povinné návštěvy filmových braků, povinné vítání Sovětských potentátů v ulicích měst. Milovali prostě tu dobu, kdy nakupovali v ESU, Tuzexu, jezdili do Jugošky, pro samovary s kožešinami do Leningradu, sem tam někoho udali a v zaměstnání předstírali práci. Bylo to takové osvobozující a bezstarostné. Tihle lidé se rekrutují z věkové kategorie 70 a více a tak si pamatují jen to, co chtějí nebo jim mentální stav umožňuje. Navíc, charakter s morálkou bude u rusofila na poněkud specifické úrovni. Jinak, dávám karmu.

5 4
možnosti
JT

Ja jsem rusofil z uplne jinych duvodu a pohnutek, nez tu popisujete. Za socika jsem byl spis usaofil.

2 1
možnosti

Problem je, ze za rusofili se oznacuji lide, kterym se "pouze" nelibi postup zapadu a jeho podil na soucasne situaci, A tez jeho pokrytectvi, se kterym vse shazuje na Rusko.

18 3
možnosti
Foto

omlouvám se všem diskutujícím, že se další výměny názorů nezúčastním, padám do betle, potom na noční a hned po noční do Slavkova....vzpomenout výročí narození císaře všech Francouzů...Napoleona.:-)

2 0
možnosti
Foto

Teším se na fotoreportáž a přeju příjemnou cestu:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 551
  • Celková karma 38,53
  • Průměrná čtenost 3802x
68 let, ve volných chvilkách pro vlastní potěšení cestující, fotící a píšící.

Seznam rubrik