Kluci z ČSSD si sedli a jako správní chlapi si všechno vyříkali.

Komentovat podle veřejných médií je ošidné. Už v první třídě politické školy je hlavním předmětem dementování zpráv. Těch které politik nevyslovil, ale především těch vyslovených.

V diskuzím pořadu Rozstřel Zaorálek uvedl...Poprvé jsme měli předsedu, který si s námi sedl a řekl..kluci, dělám to sedm let a jsem utahaný. Už nevím jak to zvednout. Došla mi energie a nápady. Všechny překvapil tím, že někdy nějaké měl. No neni to hezký jak se kluci domluví? Vždyť jsou jako jedni z nás. Možná by nebyla od věci Lubošova odpověď. Bohouši, nápady si měl, jak si rozjel Babišovi předvolební kampaň bylo geniální.

Nevím jak pokecali kluci z ODS, ale jejich slogan z plakátů...Jsme pro poctivou politiku...překvapil celý svět, protože tento pojem nikdo nezná. Docela prča, zvláště v podaní ODS. O tom nás v minulosti mnohokrát zářně přesvědčila.

Ať si komančové U kaštanu řekli cokoliv, určitě se nezmínili, že jejich voliči Filipovi a spol. dopřávají platem poslance už pár desetiletí luxusní život. Bez jakékoliv odpovědnosti plácají to co vždy plácali, jen ve slovníku se mírní. Kromě prvomájových setkání, kam zvou mnohé celebrity z dob předminulých. Asi proto, že se už reformovali.

Uspokojí mě jakákoliv vláda bez Ano a KSČM...prohlásil Milda Kalousků. Jeho noci spát nechci. Že může vládnout Babiš s komanči ale nestraší jenom Mildu. Každopádně TOP 09 do toho nebude mít co kecat, jejich hlavním cílem bude dostat se vůbec do parlamentu.

Lidovci a Starostové to je parta. Dodnes pořádně nikdo neví, zda jejich koalice je opravdu volební nebo si jen dali o rundu víc a teď po opici neví, jak se z toho vymodlit.

Nejlepší to má Tomio. K poslaneckému platu postačí pár videí z uprchlického tábora s patřičným komentářem. Kamarádka Le Penová by sice byla vítaná posila, ale bude lepší na ni zapomenout.

Odjíždím s bezva partou na dovolenou. Tam si sedneme a všechno chlapsky vyříkáme. Až se vrátím, na scénu vstoupí nová, ničím a nikým neposkvrněná politicky poctivá...strana.

Předešlá fotoreportáž MOTORKÁŘI V MORAVSKÉM KRASU

Autor: Jaromír Šiša | pondělí 19.6.2017 16:39 | karma článku: 39,30 | přečteno: 1531x