Jaromír Šiša

Ergojan veřejně a nepokrytě hlásá, množte se a ovládněte Evropu.

18. 03. 2017 11:13:56
A o to jde především. Teroristické útoky jsou jen jakýsi doprovodný program. V první řadě je třeba dostat do Evropy základ příštích generací, což madam už učinila a těžko říct, zde bezděky.O přerozdělení buněk se postará.taky.

Požadavek bezvízového styku do toho přesně zapadá. Jeho slova...říkám mým bratrům a sestrám v Evropě. Vzdělávejte své děti v lepších školách, bydlete v lepších čtvrtích, mějte ta nejlepší auta a domy, mějte pět dětí. Jste budoucnost Evropy...neni nic jiného než flagrantní zneužití evropského sociálního, vzdělávacího a politického systému, za účelem cílů,na hony vzdálených evropské kultuře. Proč EU vydává nesmyslný nařízení a uniká ji podstatné nevím, protože časem se může stát, že budou platit jiné a pro Evropany daleko zásadnější právní normy, než etikety na konzervách.

Obyvatelé společné Evropy nemají ambice rodit děti z politicky strategických důvodů, žijí si jen svoje životy podle svých možností a věří, že jejich politické reprezentace jim to umožní a zajistí, ale jestli jsem kdesi dobře četl, v roce 2100 bude většina evropského obyvatelstva vyznávat islám. Logicky a matematicky z toho vychází, že ostatní se stanou menšinou a současný politický a právní systém bude jen cancem papíru, uloženým kdesi v muzeu, kam vstup bude možný jenom v burce..

On ten rok 2100 neni zase až tak vzdálený, týká se už našich přímých potomků a jestli jsme i za tohoto stavu xenofobové, tak potom fakt nevím. A pokud to o nás říkají ti, co si především musí být vědomi výše popsaného, pak nevím dvakrát. Ergojan totiž neni jen tak nějaký lokální manipulátor, ale president Turecka, který patrně v referendu získá ještě větší pravomoci. A vykřikovat to může patrně jenom proto, že si je jist svoji věcí.

Autor: Jaromír Šiša | karma: 41.85 | přečteno: 1846 ×
Poslední články autora