Odchod do důchodu je neštěstí pro občana i stát.

Nemůže se stát nic horšího. Naštěstí zvyšováním věkového limitu je riziko kolapsu pro obě zúčastněné strany efektivně zažehnáno.

Zhýčkaný rakouský nádražák odchází do důchodu v padesáti dvou letech. U nás i jinak pracující uváznou ve skupině pracovně přizpůsobivých, dále jen PP i po šedesátce, kde setrvají do celkového vyčerpání. Oproti Rakousku jim tak stát umožní vyhnout se změně životního rytmu, který je hned po infarktu největší zabiják a odejdou z tohoto českého spravedlivého světa bez stresu ještě před vyplacením prvního důchodu.

Skupinu nešťastníků, kteří se důchodu přecejen dožijou, klidový režim zabíjí. V marné naději pracovního uplatnění se od čtyř převalujou v posteli a jen mizivá část se realizuje psaním blogů. Drtivou většinu všechno nebaví, nudí se jak sviňa a po měsíci belhají k obvoďákovi. První orientační diagnóza je stanovena v čekárně od stejně postižených, aby se následně od doktora dozvěděli kolik nemocí je trápí už od prenatálního věku a který si uhnali v práci a nezdravým způsobem života. V konečný fázi jsou k zaplacení svých prohřešků předáni lékárně. Statistiky zaznamenají zvýšení průměrného věku, pracovně přizpůsobiví poslanci PPP si zvednou P a přidají k odchodu do důchodu zase nějaký ten měsíc navíc.

Člověka pracovně nepřizpůsobivýho PN a navyklýho na trvale klidový režim, může zařazení do skupiny PP zabít. Z důvodu humanity a lásky k bližnímu jsou proto trvale umístěni v aklimatizační zóně AZ. Aby z ní nezdrhli do skupiny PP a nezničili si život, používá stát stabilizační prvky, jako jsou různé i jiné motivační podpory a příspěvky.

V symbióze se pak obě skupiny prolínají a spolupracují. V podobě daní odvádí PP na účet AZ finanční prostředky, které stát přetaví na aklimatizační dávky. PN je potom bez zbytečný prodlevy obratem vrací zpět do rozpočtu v podobě spotřební daně za alkohol, automaty a cigára. Pro jejich sníženou potřebu potravin je tento proces občas nazýván dlouhodobá aklimatizační dieta. Kruh je uzavřen.

Česká republika tento revoluční způsob přivedla k dokonalosti, a tak neni třeba žádat EU o jakoukoliv podporu, i kdyby migrační vlna zasáhla naše území a z Moravy by vzniklo ubytovací a stravovací zařízení pro uprchlíky. Všechno solidárně a rádi zvládnou PP, protože kouření a odchod do důchodu můžou zabíjet.

PS:Na úvodní fotečce jsem se dovolil tématicky zvěčnit. Takhle blbnout mám ještě tři roky.

Dále nabízím fotoreportáže  Jeseníky  Orlické hory  a pro PP  Lázeňská pohoda

Autor: Jaromír Šiša | neděle 24.5.2015 10:07 | karma článku: 38,10 | přečteno: 1739x